BCL Spa Lavendel & Mint Moisture Mask

Meer afbeeldingen

BCL Spa Lavendel & Mint Moisture Mask
€ 5,45

Availability: Niet in voorraad

De BCL Spa Moisture Mask is een klei masker en kan gebruikt worden als een hand, voet en lichaamspakking.

In masseren en met een warme handdoek bedekken. Dit 15 minuten laten intrekken en dan goed afspoelen. Niet droogwrijven maar rustig droog deppen.

Lavendel + Mint:

Ontspannend en Hydraterend

Kalmeert de huid om stress en spanning te verminderen, voor de ultieme aromatherapie ervaring. Het hydrateert en verzacht de huid.

Lavendel bevat kalmerende effecten, en geeft een ontspannende resultaat voor lichaam en geest. Mint heeft een ontstekingsremmende werking en maakt een geïrriteerde huid rustiger.

Eigenschappen:
1. Kalmeert de huid
2. Vermindert stress en spanning
3. Verzachtend
4. Diep hydraterend

Parabenen vrij

Inhoud: 85 Gram
Beschrijving

Details

De BCL Spa Moisture Mask is een klei masker en kan gebruikt worden als een hand, voet en lichaamspakking. In masseren en met een warme handdoek bedekken. Dit 15 minuten laten intrekken en dan goed afspoelen. Niet droogwrijven maar rustig droog deppen. Lavendel + Mint: Ontspannend en Hydraterend Kalmeert de huid om stress en spanning te verminderen, voor de ultieme aromatherapie ervaring. Het hydrateert en verzacht de huid. Lavendel bevat kalmerende effecten, en geeft een ontspannende resultaat voor lichaam en geest. Mint heeft een ontstekingsremmende werking en maakt een geïrriteerde huid rustiger. Eigenschappen: 1. Kalmeert de huid 2. Vermindert stress en spanning 3. Verzachtend 4. Diep hydraterend Parabenen vrij Inhoud: 85 Gram
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.