BCL Spa Mandarijn & Mango Moisture Mask

Meer afbeeldingen

BCL Spa Mandarijn & Mango Moisture Mask
€ 5,45

Availability: Niet in voorraad

De BCL Spa Moisture Mask is een klei masker en kan gebruikt worden als een hand, voet en lichaamspakking.

In masseren en met een warme handdoek bedekken. Dit 15 minuten laten intrekken en dan goed afspoelen. Niet droogwrijven maar rustig droog deppen.

Mandarijn + Mango:

Voor de rijpere huid

De organische fruitextracten zorgen ervoor dat de huid egaliseert en diep gereinigd word. Dit zorgt voor een zichtbaar verbeterd textuur van de huid. Rimpels worden verminderd waardoor de huid er jong en stralend uitziet.

Mandarijn extracten fungeren als een natuurlijke antiseptisch middel dat de huid verfijnt en helpt de huid de cellen te vernieuwen. Met als resultaat: een helder, jonger uitziende huid. Mango heeft antioxiderende eigenschappen om de huid te voeden en beschermen.

Eigenschappen:
1. Vermindert vlekken
2. Verzachtend voor de gevoelige huid
3. Vochtregulerend voor de droge huid
4. Vertraagt de tekenen van het ouder worden

Parabenen vrij.

Inhoud: 85gram
Beschrijving

Details

De BCL Spa Moisture Mask is een klei masker en kan gebruikt worden als een hand, voet en lichaamspakking. In masseren en met een warme handdoek bedekken. Dit 15 minuten laten intrekken en dan goed afspoelen. Niet droogwrijven maar rustig droog deppen. Mandarijn + Mango: Voor de rijpere huid De organische fruitextracten zorgen ervoor dat de huid egaliseert en diep gereinigd word. Dit zorgt voor een zichtbaar verbeterd textuur van de huid. Rimpels worden verminderd waardoor de huid er jong en stralend uitziet. Mandarijn extracten fungeren als een natuurlijke antiseptisch middel dat de huid verfijnt en helpt de huid de cellen te vernieuwen. Met als resultaat: een helder, jonger uitziende huid. Mango heeft antioxiderende eigenschappen om de huid te voeden en beschermen. Eigenschappen: 1. Vermindert vlekken 2. Verzachtend voor de gevoelige huid 3. Vochtregulerend voor de droge huid 4. Vertraagt de tekenen van het ouder worden Parabenen vrij. Inhoud: 85gram
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.