BCL SPA MILK + HONEY WITH WHITE CHOCOLAT DEAD SEA SALT SOAK 16OZ

Meer afbeeldingen

BCL SPA MILK + HONEY WITH WHITE CHOCOLAT DEAD SEA SALT SOAK 16OZ
€ 24,35

Availability: Niet in voorraad

Milk + Honey with White Chocolate

Verzachtend en Hydraterend

Het verzacht de huid en herstelt de natuurlijke vochtbalans en zorgt voor de nodige hydratatie. De beschadigde huid word herstelt en beschermt tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.

Melk en honing werken samen om de vocht retentie in de huid te bevorderen. Witte chocolade heeft antioxidant-rijke ingrediënten om de huid te beschermen tegen schade door de zon en andere schadelijke invloeden van buitenaf.

Eigenschappen:
1. verzacht de huid met een zachte peeling
2. Hydrateert de huid
3. herstelt de vocht balans
4. beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf

Parabenen vrij

Te gebruiken in een manicure bowl, voetenbad of lig/bubbelbad.

Inhoud: 454gram
Beschrijving

Details

Milk + Honey with White Chocolate Verzachtend en Hydraterend Het verzacht de huid en herstelt de natuurlijke vochtbalans en zorgt voor de nodige hydratatie. De beschadigde huid word herstelt en beschermt tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Melk en honing werken samen om de vocht retentie in de huid te bevorderen. Witte chocolade heeft antioxidant-rijke ingrediënten om de huid te beschermen tegen schade door de zon en andere schadelijke invloeden van buitenaf. Eigenschappen: 1. verzacht de huid met een zachte peeling 2. Hydrateert de huid 3. herstelt de vocht balans 4. beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf Parabenen vrij Te gebruiken in een manicure bowl, voetenbad of lig/bubbelbad. Inhoud: 454gram
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.