BCL SPA MILK + HONEY WITH WHITE CHOCOLAT MOISTURE MASK 16oz

Meer afbeeldingen

BCL SPA MILK + HONEY WITH WHITE CHOCOLAT MOISTURE MASK 16oz
€ 24,35

Availability: Niet in voorraad

De BCL Spa Moisture Mask is een klei masker en kan gebruikt worden als een hand, voet en lichaamspakking.

In masseren en met een warme handdoek bedekken. Dit 15 minuten laten intrekken en dan goed afspoelen. Niet droogwrijven maar rustig droog deppen.

Milk + Honey with White Chocolate

Verzachtend en Hydraterend

Het verzacht de huid en herstelt de natuurlijke vochtbalans en zorgt voor de nodige hydratatie. De beschadigde huid word herstelt en beschermt tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.

Melk en honing werken samen om de vocht retentie in de huid te bevorderen. Witte chocolade heeft antioxidant-rijke ingrediënten om de huid te beschermen tegen schade door de zon en andere schadelijke invloeden van buitenaf.

Eigenschappen:
1. verzacht de huid met een zachte peeling
2. Hydrateert de huid
3. herstelt de vocht balans
4. beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf

Parabenen vrij

Inhoud: 454gram
Beschrijving

Details

De BCL Spa Moisture Mask is een klei masker en kan gebruikt worden als een hand, voet en lichaamspakking. In masseren en met een warme handdoek bedekken. Dit 15 minuten laten intrekken en dan goed afspoelen. Niet droogwrijven maar rustig droog deppen. Milk + Honey with White Chocolate Verzachtend en Hydraterend Het verzacht de huid en herstelt de natuurlijke vochtbalans en zorgt voor de nodige hydratatie. De beschadigde huid word herstelt en beschermt tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Melk en honing werken samen om de vocht retentie in de huid te bevorderen. Witte chocolade heeft antioxidant-rijke ingrediënten om de huid te beschermen tegen schade door de zon en andere schadelijke invloeden van buitenaf. Eigenschappen: 1. verzacht de huid met een zachte peeling 2. Hydrateert de huid 3. herstelt de vocht balans 4. beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf Parabenen vrij Inhoud: 454gram
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.