BCL Spa Milk + Honey with White Chocolate Gel Lotion 3oz

Meer afbeeldingen

BCL Spa Milk + Honey with White Chocolate Gel Lotion 3oz
€ 4,70

Availability: Niet in voorraad

Deze zachte lotion droogt direct aan de huid, maar biedt meer dan de traditionele gellotions.
Door de natuurlijke ingrediënten heeft u geen plakkerig gevoel en zorgt deze voor een 24 uur lange hydratatie.


Milk + Honey with White Chocolate

Verzachtend en Hydraterend

Het verzacht de huid en herstelt de natuurlijke vochtbalans en zorgt voor de nodige hydratatie. De beschadigde huid word herstelt en beschermt tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.

Melk en honing werken samen om de vocht retentie in de huid te bevorderen. Witte chocolade heeft antioxidant-rijke ingrediënten om de huid te beschermen tegen schade door de zon en andere schadelijke invloeden van buitenaf.

Eigenschappen:
1. verzacht de huid met een zachte peeling
2. Hydrateert de huid
3. herstelt de vocht balans
4. beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf

Parabenen vrij

Inhoud: 90ml
Beschrijving

Details

Deze zachte lotion droogt direct aan de huid, maar biedt meer dan de traditionele gellotions. Door de natuurlijke ingrediënten heeft u geen plakkerig gevoel en zorgt deze voor een 24 uur lange hydratatie. Milk + Honey with White Chocolate Verzachtend en Hydraterend Het verzacht de huid en herstelt de natuurlijke vochtbalans en zorgt voor de nodige hydratatie. De beschadigde huid word herstelt en beschermt tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Melk en honing werken samen om de vocht retentie in de huid te bevorderen. Witte chocolade heeft antioxidant-rijke ingrediënten om de huid te beschermen tegen schade door de zon en andere schadelijke invloeden van buitenaf. Eigenschappen: 1. verzacht de huid met een zachte peeling 2. Hydrateert de huid 3. herstelt de vocht balans 4. beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf Parabenen vrij Inhoud: 90ml
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.