BCL Spa Spearmint & Vanille Moisture Mask

Meer afbeeldingen

BCL Spa Spearmint & Vanille Moisture Mask
€ 5,45

Availability: Niet in voorraad

De BCL Spa Moisture Mask is een klei masker en kan gebruikt worden als een hand, voet en lichaamspakking.

In masseren en met een warme handdoek bedekken. Dit 15 minuten laten intrekken en dan goed afspoelen. Niet droogwrijven maar rustig droog deppen.

Spearmint + Vanille

Verkoelend en Plezierig

Munt heeft een verkoelende eigenschap en helpt bij het kalmeren en stillen van jeuk bij een droge huid. Spearmint is een etherische olie die blokkeert de groei van bacteriën en helpt bij het minimaliseren van de poriën. Vanille is een 'stemming opwekker' en een belangrijk antioxidant die helpt om de tekenen van veroudering te vertragen, evenals het verzachten de geïrriteerde huid.

Eigenschappen:
1. Vermindert vlekken
2. Ontstekingsremmend
3. Verzacht de huid
4. Stilt de jeuk bij een droge huid.
5. Langdurig en fris gevoel
6. Uitermate geschikt om te gebruiken voor vermoeide en branderige benen en voeten

Parabenen vrij

Inhoud: 85gram
Beschrijving

Details

De BCL Spa Moisture Mask is een klei masker en kan gebruikt worden als een hand, voet en lichaamspakking. In masseren en met een warme handdoek bedekken. Dit 15 minuten laten intrekken en dan goed afspoelen. Niet droogwrijven maar rustig droog deppen. Spearmint + Vanille Verkoelend en Plezierig Munt heeft een verkoelende eigenschap en helpt bij het kalmeren en stillen van jeuk bij een droge huid. Spearmint is een etherische olie die blokkeert de groei van bacteriën en helpt bij het minimaliseren van de poriën. Vanille is een 'stemming opwekker' en een belangrijk antioxidant die helpt om de tekenen van veroudering te vertragen, evenals het verzachten de geïrriteerde huid. Eigenschappen: 1. Vermindert vlekken 2. Ontstekingsremmend 3. Verzacht de huid 4. Stilt de jeuk bij een droge huid. 5. Langdurig en fris gevoel 6. Uitermate geschikt om te gebruiken voor vermoeide en branderige benen en voeten Parabenen vrij Inhoud: 85gram
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.