Klantenservice H&F BEAUTY

Shipping & Delivery

H&F BEAUTY maakt gebruik van de verzenddiensten van DHL en Post.nl . Bij uw bestelling wordt direct getoond wat de kosten voor de verzending zijn naar uw locatie. U kunt zelf kiezen welke verzendservice bij u past.

Transittijden per pakketen dienst:

DHL                                                                                       1-2 dagen

Post.nl (alleen voor brievenbuspakketjes)                    1-2 dagen

LET OP! bij verzenden met brievenbuspost is H&F TRADERS/ H&F BEAUTY NIET aansprakelijk bij verlies, niet aankomen van de brievenbuspost en beschadiging. Uiteraard zullen wij zorgvuldig uw bestelling inpakken en verzenden.

Privacy & Security

H&F Traders heeft de Privacy Statement gecreëerd om te laten zien dat wij veel waarde hechten aan uw privacy. Het volgende stuk tekst geeft informatie over de manier van adresverzameling en -verwerking voor onze website. H&F Traders is de verantwoordelijke voor het verwerken van uw persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. Door uw gegevens aan ons te verstrekken stemt u in met deze privacy verklaring.

H&F Traders zal uw gegevens niet delen, verhuren of anderszins ter beschikking stellen aan derde partijen, tenzij wij voor het uitvoeren van de overeenkomst met u gebruik maken van dienstverleners (zoals pakket bezorgers), deze derden partijen zullen als bewerkers uitsluitend in onze opdracht optreden.

Automatisch verkregen informatie

Wij gebruiken uw IP- (Internet Protocol) adres om problemen met onze server te kunnen analyseren en om onze website te administreren. Uw IP-adres wordt tevens gebruikt om u en uw winkelmandje te helpen identificeren.

Registratie en formulieren

De registratie en formulieren op onze site verplichten gebruikers ons hun contactgegevens (zoals naam, email- en postadres), unieke identificatiegegevens (zoals gebruikersnaam en password), demografische informatie (zoals postcode) in te vullen.

Contactinformatie wordt gebruikt om bestellingen te versturen en om informatie over ons bedrijf te sturen. Deze klantinformatie wordt ook gebruikt om promotiemateriaal te sturen en om met de klant in contact te kunnen komen wanneer nodig. Gebruikers kunnen zich te allen tijde afmelden door gebruik te maken van de opt-out optie voor het gebruik van hun gegevens voor direct marketing doeleinden; zie hiervoor onderstaande keuze/opt-out sectie.

H&F Traders gebruikt "Google Analytics" om het website verkeer en het klik gedrag van onze bezoekers bij te houden. "Google Analytics" wordt niet gebruikt om persoonlijke informatie te registreren. H&F Traders deelt de informatie niet met derden.

Links naar andere websites

Deze website kan links naar andere websites bevatten. H&F Traders is niet verantwoordelijk voor het privacy-reglement van deze websites.

Contact met ons opnemen

H&F Traders kan haar klanten en nieuwsbrief abonnees regelmatig emailen. Als u vragen heeft over deze mailings kunt u deze richten aan de directie via het contactformulier

Returns & Replacements

Retourzendingen vooraf doorgeven aan onze klantenservice. Retourzendingen geschieden voor rekening en risico voor opdrachtgever.

Reclamaties dient u binnen 24uur na ontvangst van de goederen te melden. 

Let op! aantal nagel artikelen, pedicure artikelen en Make-Up kunnen niet getourneerd worden in verband met Hygiene policy van de organisatie.

volgende artikelen nemen wij niet retour:

- alle gelproducten

- alle acryl producten

- alle vloeistoffen

- pedicure vloeistoffen

- alle make up

- alle vijlen en raspen

Ordering
U kunt u bestelling plaatsen via onze webshop of contact opnemen met onze klantenservice op 010 84 84 363.
Mocht u vragen over hoe u de bestelling online kunt plaatsen dan kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice.
Voor al u vragen met betrekking tot bestelling zijn wij bereikbaar van maandag tot zaterdag.
Ma: 13.00 uur tot 17.00 uur
Di: 10.30 uur tot 17.00 uur
Woe: 10.30 uur tot 17.00 uur
Do: 10.30 uur tot 17.00 uur
Vrij: 10.30 uur tot 19.00 uur
Za: 10.30 uur tot 17.00 uur
 
Payment, Pricing & Promotions
Bij ons kunt u betalen met iDEAL, Paypal en vooruitbetalen.
iDEAL:
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop.
Paypal:
Betaal veilig met PayPal
Reken af met afrekenen.Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord.
Vooruitbetalen: 

Gaarne overmaken o.v.v. uw ordernummer dat u krijgt tijdens de plaatsen van uw bestelling, op rekeningnummer:

IBAN: NL19ABNA0537749594
BIC: ABNANL2A

ter attentie van:
H&F Beauty
Grote Visserijstraat 12B
3026 CJ Rotterdam
The Netherlands

Uw bestelling zal worden verzonden nadat de betaling is bijgeschreven op onze rekening.

Viewing Orders
In uw account kunt u de geplaatste bestelling zien, tevens kunt u hier de status van uw bestelling zien.
Updating Account Information
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij al u gegevens up to date te houden in uw account. zo kunnen wij u makkelijk helpen. Om u gegevens te kunnen wijzijgen moet u inloggen en bij ''Mijn account'' kunt u de gegevens wijzigen.