H&F Beauty Cadeaubon €250

Meer afbeeldingen

H&F Beauty Cadeaubon €250
€ 250,00

Availability: In voorraad

H&F Beauty Cadeaubon €250
Beschrijving

Details

Wilt u iemand verrassen, cadeau geven, een relatiegeschenk geven maar u weet niet wat? dan is de H&F Beauty Cadeaubon de oplossing. Zo kunnen u familie, vriend(in)(en), relatie zelf een cadeau uitzoeken in onze winkel of webshop.

Deze kunt u krijgen in diverse bedragen bij ons en gebruiken zowel in onze webshop als in de winkel.

Zodra u de bon besteld wordt een fysieke bon met een vervoerder naar u toegezonden met de unieke code om deze te gebruiken in de webshop of in de winkel.

Lees AUB de voorwaarden goed door, zodra u een cadeaubon besteld gaat u met de voorwaarden akkoord.

Voorwaarden H&F Beauty Cadeaubon

 • De H&F Beauty Cadeaubon is niet in te wisselen voor contante geld.
 • H&F Beauty Cadeaubon is na uitgifte 1 jaar geldig.
 • De Cadeaubonnen mogen niet verhandeld worden.
 • H&F Beauty Cadeaubon zijn vrijgesteld van BTW u ontvangt geen btw factuur voor de bonnen.
 • Iedere Cadeaubon is voorzien van een unieke code. Dit kan een nummercode en/of pincode en/of tekstcode zijn. Iedere Cadeaubon wordt slechts één maal verstrekt. Je dient de Cadeaubon (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen van e-mails) vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele Cadeaubonnen en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan H&F Beauty te worden verstrekt. H&F Beauty behoudt zich het recht voor om een Cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele Cadeaubon.
 • Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte Cadeaubon(nen), dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden.

 • Het is niet toegestaan Cadeaubonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).

 • Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van Cadeaubonnen wordt ontzegd.

 • Het is niet toegestaan Cadeaubonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.

 • Deze cadeaubonvoorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden je aan om de cadeaubonvoorwaarden telkens voor het gebruik van een Cadeaubon te raadplegen. Blijf na ingaan van de wijzigingen Cadeaubonnen gebruiken, dan aanvaard je daarmee de gewijzigde cadeaubonvoorwaarden.

   
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.